Creatief schrijven • Zakelijke blogs, advertorials en nieuwsbrieven.

Naast de wat strakker geregisseerde teksten zoals webteksten, persberichten en andere officiële uitingen, zijn er ook creatievere manieren om tekst vorm te geven. Bij creatief schrijven draait het om verbeelding, passie, aanstekelijk enthousiasme of het overbrengen van een diepere betekenis. Toch is een creatieve tekst heel wat meer dan een losse flodder die je zo uit de mouw schudt. Want hoe leuk of ontspannen een tekst ook oogt, het is belangrijk om het achterliggende doel goed over te brengen. Dit moet op de juiste manier, met de juiste intonatie en heel nauwkeurig passend bij de doelgroep.

(Zakelijke) blogs

Blogs zijn een geweldige manier om diverse aspecten van je bedrijf of nieuwe product onder de aandacht te brengen. Zo kun je op precies de juiste toon je klanten informeren, ze wijzen op nieuwe functies of diensten, of én ze door te laten klikken naar je website of webshop. Ook kun je zakelijk bloggen heel goed inzetten om je SEO te verbeteren. Omdat niet iedereen goed kan schrijven, neem ik je het schrijven van blogs graag uit handen!

Advertorials

Een advertorial wordt veel ingezet om een product of dienst op een laagdrempelige manier te promoten, zonder dat er mega groot ADVERTENTIE op staat. Een interessant artikel, dat op een diepgaandere manier de beleving of ervaring met een product of dienst uitlegt. Veel advertorials zijn nog steeds overduidelijke reclamepraatjes, maar dan met een langere tekst. Zonde! Want met een goed geschreven verhaal kun je veel leukere informatie op de potentiële klant overbrengen dan ‘koop het nu’. Ik help je graag om een interessante, leuke en vlotte tekst te schrijven, die je kunt gebruiken om je advertorial te laten plaatsen in een magazine of online.

Nieuwsbrieven

Is je zakelijke blog goed geschreven en helemaal af? Of heb je nog meer nieuws met collega’s, klanten of stakeholders te delen? Prima, dan is het tijd om een nieuwsbrief te gaan maken. Of je nou maandelijks, elk kwartaal of gewoon af en toe een nieuwsbrief uitstuurt: het is altijd belangrijk dat deze goed in elkaar zit én leuk is om te lezen. Zo weet je zeker dat de mensen die de nieuwsbrief ontvangen, ook daadwerkelijk de moeite doen om deze te openen, te lezen én door te klikken naar je website of webshop.

Ik help je graag het concept van je nieuwsbrief te bedenken, te bepalen hoe vaak en wanneer je een nieuwsbrief verstuurt en hoe deze er uit moet zien. Ook ondersteun ik je graag inhoudelijk; met leuke teksten, pakkende titels en goede CTA’s.

Tarieven • Creatief schrijven *

(Zakelijk) Blogartikelmaximaal 1000 woorden 99 
 Nieuwsbrief – een nieuwsbrief die precies past bij je doelgroep, inclusief een super CTA (call to action). Maximaal 1000 woorden en gebaseerd op vooraf aangeleverde content.  149
Advertorial – maximaal 1000 woorden 129 
SpoedtariefHeb je nú, direct, meteen, liefst gisteren, een tekst, vertaling of correctie nodig? Dan moet ik mijn agenda voor je vrijmaken. Daarom bereken ik voor leveringen binnen 24 uur ná aanname van de opdracht een spoedtarief. 25% toeslag

*Deze prijzen zijn inclusief een voorgesprek per telefoon of Skype. Zonder duidelijk omschreven opdracht kan ik niet aan het werk.
**Prijzen zijn exclusief BTW. Voor Duitse opdrachtgevers wordt (volgens § 19 UStG) geen BTW berekend. Voor opdrachtgevers uit Nederland en andere Europese landen wordt de BTW verlegd. 
Op alle bovenstaande diensten en prijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Zoek je iets anders of wil je een vrijblijvende prijsopvraag doen? Neem dan contact met me op om je wensen te bespreken.