Mijn diensten • Creatieve teksten, vertalingen, correcties en SEO

Als tekstschrijver lever ik een aantal diensten, die onderling allemaal met elkaar te maken hebben. Daarom is het belangrijk om te bekijken wat je precies nodig hebt. Hieronder kun je de diensten die ik aanbied bekijken en zo voor jezelf bepalen wat je nodig denkt te hebben.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op!

Diensten – Tekst en meer

Tekstschrijven – Schrijven is een vak, mijn vak. En zonder goede teksten kom je helemaal nergens. Of je nou een blog hebt of een bedrijfswebsite: goede teksten vormen de basis en zijn onmisbaar en een goed verhaal doet het halve werk. Bij mij kun je terecht voor zakelijke (SEO)teksten voor offline media of web, productteksten ter ondersteuning van een webshop en teksten voor brochures en flyers. Ook voor een wervend persbericht kun je me bellen.
Meer informatie en tarieven

Creatief schrijven – Naast ‘gewone’ en de wat serieuzere teksten, werk ik ook graag aan creatieve projecten. Ik zet graag mijn voorstellingsvermogen, creativiteit en ontspannen pen in, om de leukste blogs, advertorials en nieuwsbrieven in elkaar te zetten.
Meer informatie en tarieven

Visie en missie schrijven – Een specifieke tak van sport is het schrijven van een goede visie en missie. Mijn ervaring als journalist helpt me de juiste vragen te stellen en net zolang door te vragen tot we tot de kern komen. Met die informatie help ik je om een eerlijke en prettig leesbare visie en missie op te stellen. Eentje die je klanten goed begrijpen en waar je als bedrijf trots op kunt zijn.
Meer informatie en tarieven

Diensten – Vertalingen en correcties

Vertalingen – Een goede vertaling loopt vloeiend en leest natuurlijk. Ik heb veel ervaring met het vertalen van websites, webshops, marketing- en SEO-teksten, en basale juridische en technische teksten. Ik vertaal teksten van Duits of Engels naar het Nederlands, of Nederlandse teksten naar het Engels.
Meer informatie en tarieven

Tekstcorrecties – In een goede tekst vind je geen grammatica-, taal- of spelfouten. Toch maken we allemaal wel eens een foutje. Laat mij daarom je tekst redigeren. Ik let hierbij op leesbaarheid, spelling, grammatica, opbouw, stijl en interpunctie.
Meer informatie en tarieven

Ik ben trots op mijn werk maar ook op de bedrijven waar ik mee samenwerk of in het verleden mee heb samengewerkt. Neem een kijkje in mijn portfolio voor meer informatie. Heb je vragen over hoe ik werk? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem direct contact op.