SEO Support • Sparren over SEO met een professional

Wil je graag sparren over je SEO? Heb je behoefte aan een extra paar ogen, terwijl je alle optimalisaties doorvoert? Ik kan je blijven ondersteunen met SEO support!

Met een beetje begeleiding en wat kennis kun je veel optimalisaties zelf doorvoeren. Het aanpassen van teksten, verwerken van tips voor meta-data, optimaliseren van de paginasnelheid: als je weet waar je moet beginnen, gaat dat uitstekend! Toch is het dan fijn om af en toe te kunnen dubbelchecken of je op de juiste weg zit. Ik bied mezelf aan als jouw sparringpartner voor je SEO!

Daarbij besteden maandelijks tijd aan de voortgang van je website, SEO doelstellingen en zakelijke conversie. Ook houden we je cijfers in de gaten, bekijken we Google Analytics en bespreken we de nieuwste Google updates. En natuurlijk mag je me alles vragen wat je over SEO wil weten. Het kan ook een goed moment zijn voor een korte workshop om handigheden rondom SEO te leren. Als sparring partner stuur ik bij waar nodig en help ik mee je website naar een hoger niveau te tillen en zo je doelen te bereiken.

Deze maandelijke voortgangsgesprekken vinden plaats via telefoon, FaceTime of Skype. Indien gewenst kan ik ook één keer per kwartaal met jou op locatie gaan zitten om alles door te spreken.

SEO-support – Tarieven* **

SEO-support Basis Drie maanden SEO-support, met maandelijkse gesprekken en analyses. € 250,00
SEO-support Groei Zes maanden SEO-support, met maandelijkse gesprekken en analyses. Inclusief twee keer afspraak op locatie. € 500,00
SEO-support All-in Een jaar SEO-support, met maandelijkse gesprekken en analyses. Vier keer per jaar afspraak op locatie. € 750,00


*Al mijn SEO-werkzaamheden zijn inclusief een voorgesprek via Skype of telefoon, een offerte en uitgebreide uitleg ná mijn analyses. Ik zal er alles aan doen zodat jij mijn gedane werk begrijpt én er zelf verder mee kunt.
**Alle aangegeven prijzen zijn vaste prijzen. Prijzen zijn exclusief BTW. Voor Duitse opdrachtgevers wordt (volgens § 19 UStG) geen BTW berekend. Voor opdrachtgevers uit Nederland en andere Europese landen, wordt de BTW verlegd naar de opdrachtgever. 
Op alle bovenstaand genoemde diensten en prijzen zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier lezen.

Zoek je iets anders of wil je meer weten? Neem dan contact met me op om je wensen te bespreken.