Teksten • Zakelijke teksten, SEO teksten en meer

Een goede tekstschrijver vinden is geen makkie. Want welke schrijver heeft de stijl die jij zoekt? Wie begrijpt wat jouw bedrijf doet? Ik vind het belangrijk dat ik jou écht kan helpen. Niet alleen met goede teksten, maar ook met goed advies en goede service. Hieronder lees je meer over mijn werk.

Ik werk al meer dan tien jaar als tekstschrijver. Ik leerde het vak als journalist en rolde daarna het communicatievak in. Dat maakt niet alleen mijn ervaring, maar ook mijn inzicht veelzijdig. Ik schakel snel en vind het belangrijk om toon en jargon me snel eigen te maken.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om me te verdieping in je bedrijf, vakjargon of reeds bestaande teksten. Zo leer ik in korte tijd de taal van je bedrijf te verwerken in mijn teksten, zonder dat het te ingewikkeld wordt. Uiteraard is er extra aandacht voor spelling, stijl, grammatica en leesbaarheid, zodat de tekst van A tot Z helemaal klopt. Zo lever ik werk waar ik tevreden over ben en krijg jij als klant waar voor je geld!

Tekstschrijver • zakelijke teksten

Ik ben een ervaren tekstschrijver en bied een breed scala aan mogelijkheden.

  • Zakelijke teksten voor online én offline media
  • SEO-teksten, geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Teksten voor brochures en flyers
  • Productteksten voor webshops
  • Persberichten

Persberichten

Een persbericht is een enorm efficiënt middel om op een snelle manier veel media te bereiken. Essentieëel daarbij is de nieuwswaarde van het onderwerp. Ik denk met je mee over de inhoud, nieuwswaarde, invalshoek en haalbaarheid van je PR-doelen.
Door de jaren heen heb ik talloze persberichten geschreven. Ik heb er mijn expertise van gemaakt om ingewikkelde (en soms zelfs saaie materie) op een begrijpelijke of aantrekkelijke manier te presenteren. Als het persbericht klaar is, adviseer ik je graag over het versturen en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Wat kost een tekstschrijver?

Tekstschrijven is maatwerk, nooit haastwerk. Ik tik niet zomaar even een tekstje in elkaar, dat zou lekker snel verdiend zijn! Er komt meer bij kijken en daarnaast kost het tijd en energie. Dat geeft helemaal niets, want ik doe niets liever! Maar ondanks dat ik mijn werk graag doe, werk ik natuurlijk niet gratis. Als tekstschrijver vraag ik een bedrag per een tekst dat mijn tijd, kennis en ervaring reflecteert. Daar staat tegenover dat je van mij áltijd een tekst op maat krijgt en ik deze net zo lang blijf aanpassen tot je tevreden bent.
Goed om te weten: de ene tekst is de andere tekst niet. Onderstaande prijzen zijn dan ook ter indicatie. Om exact te weten wat jouw opdracht gaat kosten kun je het beste een prijsopvraag doen.

Bij de prijs inbegrepen:
• Een vrijblijvend Skype- of telefoongesprek vooraf
• Verwerking van eventuele achtergrondinformatie
• Correctie tot de tekst naar tevredenheid is

Tarieven • Tekstschrijver *

Teksten tot 500 woorden – per stuk 69
Teksten tot 999 woorden – per stuk 99
Teksten van 1000 woorden of meer Op aanvraag
(SEO)Teksten tot 700 woorden – per stuk 150
Tien SEO-teksten – pakketprijs 1250
Persbericht per stuk 149
Productteksten webshop tot 500 woorden – Nederlands 85
Brochuretekst tot 500 woorden – per stuk 79
SpoedtariefHeb je nú, direct, meteen, liefst gisteren, een tekst, vertaling of correctie nodig? Levering binnen 24 uur. 50% extra op de basisprijs

*Deze prijzen zijn inclusief een voorgesprek per telefoon of Skype. Zonder duidelijk omschreven opdracht kan ik niet aan het werk.
**Prijzen zijn exclusief BTW. Voor Duitse opdrachtgevers wordt (volgens § 19 UStG) geen BTW berekend. Voor opdrachtgevers uit Nederland en andere Europese landen wordt de BTW verlegd. O
p alle bovenstaande diensten en prijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Prijzen zijn in euro’s.

Zoek je iets anders of wil je een vrijblijvende prijsopvraag doen? Neem dan contact met me op om je wensen te bespreken.